Ce este aerobicul ?

Noi traim in timpul cultului corpului sanatos. Dar nu tuturor le phone track sunt date o statura perfecta si o sanatate de fier. Dar facand un anumit efort se pot obtine rezultatele dorite.

Singurul mod garantat care permite modificarea formelor corpului tau este combinarea antrenamentelor regulare de forta si aerobe, sustinute de regimul de alimentatie corect precum si o buna dispunere psihologica. Practicand aerobic deveniti mai bucurosi, placuti, duceti modul de viata al omului modern din secolului XXI. Cu alte cuvinte aerobicul reprezinta combinatia armonioasa a factorilor fizici, mentali si sociali.

Cea mai buna profilaxie pentru vindecarea multor boli este realmente antrenamentul de aerobic regular. Acesta obliga inima si vasele sanguine la o functionare permanenta, adaptandu-se la efort gradual – crescator. De aceea sistemul cardio – vascular al persoanei antrenate functionaza unit si eficace, asigurand toate organele si tesuturile cu oxigen.

Starea cardiaca se inrautateste la avansarea in varsta. Datele russians on dating sites de testare a persoanelor intre 20 si 80 de ani arata precis ca indiciile functionale cardio – vasculare scad la fiecare 10 ani de viata. La persoanele ce se antreneaza regular in regim aerob, acesti indici sa reduc mult mai incet.Imbatranirea nu se poate evita, dar incetarea acestui proces este absolut posibil. Antrenati inima Dvs, dezvoltati forta, flexibilitatea si va veti simti si arata mult mai tanar. Aerobicul este cheia pentru o inima sanatoasa, ce inseamna sansa Dvs de a ramane cat mai mult activ si plin de forta.


essay writer